Vet ni vad jag tror är viktigt? Att man lär sig släppa taget. Och att man förstår att ta in, njuta och uppskatta mera. För små saker i livet går en lätt förbi. Dessutom hamnar man så lätt i samma spår där allting slutligen saknar betydelse. Egentligen borde man satsa på att göra något nytt. Varje. Dag. Det kan vara små saker, som osten under skinkan istället för tvärtom.

Eller så kan man ta en halvtaskig bild av en vacker solnedgång. 
 
Man kan också satsa på att hitta kärleken. Medan man letar kan man titta dåliga romantiska komedier och spy upp fast man egentligen innerst inne gillar konceptet. Nog vill man ju ändå ha en kille att käka mat i sängen och ligga hemma en hel dag med, en som läser böcker för en och som håller en om midjan när man diskar. En som pussar pannan och håller handen. En som bjuder upp till dans mitt på köksgolvet. Killen som tar en med storm, som man får hålla om när mörkret blir för skrämmande.
 
Skit. Nu blev det kärleksbabbel igen. Måste vara resultatet av två Channing Tatum-filmer på en dag. Blir så grymt blödig och tjejig. Nog.